Kyu Ki Jutsu staat voor ‘De Kunst van het Harmonisch Boogschieten’

Onze stijl van boogschieten noemen we Kyu Ki Jutsu. Bij deze vorm van boogschieten gaat het aanvankelijk niet om zoveel mogelijk punten schieten en te winnen van andere schutters. Het doel is om één te worden met jezelf en de boog. Je leert om rust te vinden in je zelf, waardoor je in alle situaties in staat bent een pijl te schieten.

Het is bevredigend om na een dag hard werken heerlijk met elkaar een flink aantal pijlen in het doel schieten. Bij Kyu Ki Jutsu is het de kunst op elk gewenst moment met jezelf in balans te komen. Dat ga je vanzelf ook naast de lessen ervaren en toepassen.

Boogschieten is voor leerlingen van 12 jaar en ouder. Er zijn bogen en pijlen aanwezig die je kunt gebruiken tijdens de lessen. Je mag ook je eigen boog meenemen; voor compound bogen is de stijl niet geschikt.

Kyu Ki Jutsu Shin Sei Ryu

Twee gratis proeflessen?

Potentiële leerlingen (vanaf 12 jaar) zijn altijd van harte welkom om twee GRATIS proeflessen mee te doen. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Daarna(ast) is het mogelijk om een proefpakket af te nemen, om 4 weken langer mee te doen, alvorens lid te worden. Trainingskleding (uniform) kan bij ons worden aangeschaft. Wij hebben de meeste pakken en badges op voorraad. Op de pagina tarieven vindt u de actuele prijzen.

Trainingstijden en locatie

Alle boogschietlessen vinden plaats in dorpshuis de Leghe Polder in Beuningen. Zowel op woensdag, als op vrijdag worden er boogschietlessen gegeven. Hier vind je de actuele trainingstijden.