Een kinderfeest bij Shin Sei Ryu is een echt Ninja feest.

Vier je verjaardag bij de enige echte Junior Ninjaschool! Is jouw zoon of dochter gek op Ninja’s? En houden jullie van een actieve bezigheid? Dan is een kinderfeestje bij de Junior Ninjaschool echt iets voor jullie! We bieden 3 verschillende soorten feestjes aan: voor ieder wat wils!

We bieden 3 soorten Ninja feestjes aan: een boogschiet thema feestje, een zwaardvecht thema feest en een compleet Ninja feest waarin we grondgevechten leren, zwaardvechten, boogschieten en spelletjes spelen. De kinderfeestjes vinden plaats in dorpshuis de Leghe Polder in Beuningen. Neemt u gerust contact op voor meer vragen, wensen, suggesties en/of planning.

Ninjafeestje

Ninja feestje compleet

Een compleet Ninja kinderfeestje duurt 2 uur. Er kunnen minimaal 6 en maximaal 10 kids meedoen per feestje.

Tijdens het feest leer je Ninja grondgevechten, waarbij je ontdekt dat je beter gebruik kunt maken van slimme, pijnloze technieken dan te schoppen en te slaan. Ook leer je zwaardvechten met een echt Kendo zwaard. Ter afsluiting van het feest leren we je boogschieten met echte bogen en echte pijlen. Tussen deze activiteiten door spelen we Ninja spelletjes.

Het feestje wordt afgesloten met een uitreiking van Ninja diploma’s en een kleine attentie voor de jarige. De kinderen krijgen dan ook de mogelijkheid om ons het hemd van het lijf te vragen met allerlei Ninja vragen.

Tijd:
Woensdag van 13:30 – 15:30
Vrijdag van 14:00 – 16:00

Kosten:
€ 15,00 per kind, inclusief diploma.

Boogschiet feestje

Een boogschiet kinderfeestje duurt 1 uur. Er kunnen minimaal 6 en maximaal 10 kids meedoen per feestje. De minimale leeftijd is 7 jaar.

Tijdens het feest leer je boogschieten met echte pijlen en bogen! We beginnen met de basis van het boogschieten en breiden dit uit met extra opdrachten, technieken en challenges. Aan het eind van het uur schieten alle kids als ware Ninja’s in het doel.

Het feestje wordt afgesloten met een uitreiking van een diploma.

Tijd:
Woensdag van 14:30 – 15:30
Vrijdag van 15:00 – 16:00

Kosten:
€ 10,00 per kind, inclusief diploma.


Extra bij te boeken: workshop bouw je eigen mini-boog

Gezamenlijk knutselen we vooraf onze eigen mini-boog en pijl die de kinderen na afloop van het feestje mee naar huis mogen nemen. Vervolgens gaan we leren schieten met een echte boog en pijlen. Het kinderfeestje inclusief workshop duurt 2 uur (13:30 – 15:30). De extra kosten zijn €5,00 per kind.

Zwaardvecht feestje

Een kinderfeestje waarin we gaan zwaardvechten duurt 1 uur. Er kunnen minimaal 6 en maximaal 10 kids meedoen per feestje. De minimale leeftijd is 7 jaar.

Tijdens het feest leer je zwaardvechten met verschillende soorten oefenzwaarden! We gebruiken onder andere houten zwaarden en leren hiermee gevechten. Ook gaan we aan de slag met bamboe zwaarden waarmee we Kendo gaan beoefenen. Je mag de geleerde technieken uitvoeren op het harnas van de Sensei. Aan het eind van het uur  kun je zwaardvechten als een echte Ninja!

Het feestje wordt afgesloten met een uitreiking van een diploma.

Tijd:
Woensdag van 14:30 – 15:30
Vrijdag van 15:00 – 16:00

Kosten:
€ 10,00 per kind, inclusief diploma.