Bij Shin Sei Ryu beoefenen we moderne Kendo en Kenjutsu, vormgegeven in de Samurai stijl van vechten in een harnas. Kendo is een full contact sport, waarbij beschermende kleding wordt gedragen. De Bogu, het harnas, biedt bescherming tegen de klappen van het bamboe zwaard. Het bamboe zwaard heet een Shinai.

Kendo is een sport waarbij je stevig leert staan en goed leert focussen. Een tegenaanval zit ‘m al gauw in een kleine beweging. Naast techniek en sparren houden we ons onder andere bezig met krachttraining, speedtraining, worpen, klemmen en uithoudingsvermogen. In een partij Kendo komt dat alles samen.

Kendo Ploeg

Potentiële leerlingen zijn altijd van harte welkom om GRATIS twee proeflessen mee te doen. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Daarna(ast) is het mogelijk om een proefpakket af te nemen, om 4 weken langer mee te doen, alvorens lid te worden. Trainingskleding (uniform) kan bij ons worden aangeschaft. Wij hebben de meeste pakken en badges op voorraad. Op de pagina tarieven vindt u de actuele prijzen.

Kendo Shin Sei Ryu