Shin Sei Ryu buitenlessen

De nieuwe maatregelen van het RIVM bieden de mogelijkheden om in groepsverband buitensport aan te bieden. Tijd dus om van de sporten die we bij Shin Sei Ryu te beoefenen buitensporten te maken!

Sporten op een veilige manier

Om op een gecontroleerde en veilige manier te kunnen sporten, werken we vanaf heden op inschrijving. Het is dus heel belangrijk jezelf of je kind in te schrijven voor het uur dat je graag wil komen sporten. Zonder inschrijving kun je helaas niet meedoen. Daarnaast hebben we een aantal regels. Omdat deze verschillen tussen de Junior Ninja lessen, Tiener lessen en de lessen voor volwassenen, vind je de regels bij de les waar je je voor wil inschrijven. Globaal:

Junior Ninja lessen: voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderen t/m 12 jaar hoeven bij het sporten geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Wel moeten ze 1,5 meter afstand tot de leraren houden.
Tieners Martial Arts lessen: voor tieners van 13 t/m 18 jaar. De tieners dienen bij het sporten 1,5 meter afstand van elkaar te houden
Volwassenen Martial Arts: voor iedereen ouder dan 18 jaar, of wanneer je normaal gesproken ook traint bij de volwassenen. Ook deze groep dient 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Locatie

Van de gemeente Beuningen hebben we het Beatrixplein in Beuningen aangewezen gekregen om onze lessen te verzorgen. Dit is een groot grasveld in het centrum van Beuningen, niet ver van de Leghe Polder. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Inschrijven, hoe werkt dat?

Hieronder vind je de kalender met alle uren waarvoor je je kunt inschrijven. Inschrijvingen openen 6 dagen voor de geplande les. Op die manier geven we iedereen de kans zich in te schrijven. Klik op de dag waarvoor je je wilt inschrijven. Je ziet in het overzicht hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Kies je discipline en tijdstip. De rest wijst zich vanzelf. Je kunt altijd contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt.

Gaat de les altijd door?

We streven ernaar om alle lessen door te laten gaan. Echter, wanneer de weersomstandigheden erg slecht zijn zal de les worden geannuleerd. Ook wanneer er minder dan 6 aanmeldingen zijn voor een lesuur, zal de les vervallen. Wanneer een les wordt geannuleerd, krijg je hier uiteraard bericht van.

Schrijf je hier in!

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2020
2021
2022
2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Junior Ninja buitenles (1) Martial Arts buitenles (3)
31